2018. december 18., kedd 11:22

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete átveszi a Független Kisgazdapárt tegnapi /2018.12.17./ közleményét, mert az civil szervezetünk céljaival és feladataival azonos gondolatokat tartalmaz.

A Független Kisgazdapárt közleménye arról, elérkezettnek látjuk az időt most, hogy a valóban polgári, valóban keresztény, valóban jobbközép nézet- és eszmerendszer nevében elnézést kérjünk a magyar emberektől.
     Igen, mi kisgazdák tesszük ezt most meg, mert sajnos látva a fidesz-kormány elképesztő, a fenti nézeteket ugyan a szavak szintén deklarált, de attól mára nagyon-nagyon messze került viselkedését, a magyar emberekhez való viszonyát, nincs más lehetőség.
Az emberek tudomására kellene hozni, amilyen széles körben csak lehet, hogy nem ez a polgári-keresztény-konzervatív politika és kormányzás, amit ez a fidesz-kdnp-kormány művel, ez valami teljesen más. Az elnézést kérést pedig még az előtt meg kell tenni, hogy a keresztény, polgári, jobbközép nézet- és eszmerendszer teljesen lejáratódik, ledegradálódik, mert jelenleg a fidesz-kormányzás miatt egyenes úton van sajnos, ebben az irányban.
     A Fidesz, mely a rendszerváltozásnak elnevezett "90-es évek eleji változások után fokozatosan összeterelte szervezetébe a volt Mszmp tagok úgymond nemzetieskedő köreit, ezek pedig a párt politikáját egy ideje már meghatározzák, és mára eljutott a szervezet oda, hogy a kádári-módszerekre nagyon emlékeztető módszerekkel, egy erősen lemaradó, a környező …

Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete