2018. december 18., kedd 11:22

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) -

        … országokhoz képest is lemaradó, autokratikus, a nyugati médiák által elsősorban kamarilla politikája miatt egyre erősebben bírált, mely a most elindult tüntetéshullám okán is nagyon felerősödött, az egypártrendszerhez és a kádár-rendszerhez közelítő tekintélyuralmi rezsimet hozott össze, és ezt próbálja hosszú időre megszilárdítani, jobb időket megélt országunkban.
     Ez a fidesz-kormány olyanokból áll, akik tetteikkel bizonyítják, nem kedvelik a magyar népet, ahogy a kádár-korszak vezetői is ezt tették. Erre nem egy vagy két elszigetelt intézkedésük utal, hanem teszik ezt sorozatosan. Egészen konkrétan a devizahitelesek kálváriája, amit egyértelműen ők okoztak, és Kósa Lajos személyes felelőssége, politikusi alkalmatlansága itt konkrétan megemlíthető, továbbá mikor előidézték a bajt, a szerencsétlen hiteleseket a sorsukra hagyták. Mert nem szeretik a népet.
     Az ország gazdasága marad le, az EU-s támogatásoktól, és az idetelepült külföldi tőke leányvállalataitól függ. A bérolló, az életszínvonal olló, a termelékenység olló fokozatosan nyílik szét a régió országaihoz képest is. Ez nem érdekli különösebben őket, mert nem szeretik a magyar népet. …

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.