2018. december 18., kedd 11:22

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) -

        … A legutóbbi népellenes, multi-kiszolgáló intézkedésük a Parlamenten most végigvert rabszolgatörvény, túlóratörvény. Nyugodtan párhuzamot lehet vonni a devizahitelesek kálváriájával, mert itt nagyon hasonló folyamatok várhatóak. Azért várhatóak, mert nincs a népnek, az embereknek érdekképviselete, és ha a multi cégek az embereket majd becsapják, agyondolgoztatásukért nem kapnak bért, vagy csak filléreket, a fidesz-kormány ugyanúgy fog viselkedni megint, mint ahogy a szerencsétlen devizahiteleseknél ezt már megtette, sorsukra hagyja majd őket.
     Az egyre nagyobb számú, kádár-időkre emlékeztető hasonlóságokat is hosszan lehetne immáron sorolni, magán-médiumokat, közpénzből tartott médiumokat, televíziós csatornákat tartanak életben, egyre csökkenő érdeklődés mellett, ahonnan az ellenzékiek ki vannak tiltva, megmukkanniuk sem szabad, ha ilyennel próbálkoznak kidobják őket. Az ilyen médiumokban a valóságtól egyre jobban elrugaszkodnak, súlyos valótlanságokat próbálnak a nézőkkel elhitetni.
     Az őket kritizálókat gyakorlatilag bolondnak bélyegzik meg, ez immáron teljesen azonos az egykori Mszmp-pártdirektívával, ott is ugyanez volt az utasítás a káderek fele, aki a kommunista rezsimet bírálja, azt bolondnak kell bemutatni. Eközben a rendőri túlkapások, törvénytelenségek is erősödnek, számuk egyre több. …

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.