2018. december 18., kedd 11:23

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) -

        … Sajnos a gazdák, a vidéki emberek is ugyanúgy érzik a fidesz-kormány népellenes intézkedéseit, az Agrártörvény minapi módosítása is ugyanilyen irányban tett lépés volt. A gazdák, a kisvállalkozók érdekeit hasonlóképpen nem képviselik, aki körükből bírálatot fogalmaz meg, legfeljebb hozzánk jut el, mi szót ejtünk róla természetesen, de a fidesz-médiáknál esélye semmi. Még egy nem keresztény, vagy nem a polgári gondolat alapján állónak is jól látható, ez amit a fidesz-kormány tesz, e két fogalommal köszönő viszonyban nincs.
A legutóbbi híradások már arról szólnak, érthetően arról szólnak, a tiltakozók a demonstrálók fokozatosan egyre nagyobb tömegbázist tudhatnak maguk mögött.
     Egy ilyen erodáló helyzetben, ahol immáron van komoly esély a politikai szereplők támogatottságának változására, mi egy nagyon lényeges lépésnek tartjuk ezt a felhívásunkat. Ne az legyen, hogy a fidesz zuhanásával magával viszi a keresztény-polgári gondolatot eszmerendszert is, ezen az úton menjen a fidesz inkább egyedül.

Bort Búzát Békességet !

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.