2018. december 18., kedd 19:36

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) - Bombabiztos garanciát a magyar munkavállalóknak!

Bombabiztos garanciát a magyar munkavállalóknak!

A mai, több párt és szakszervezet részvételével zajló kerekasztal-megbeszélésen a Jobbik egyértelművé tette álláspontját. Noha a kormánypárti fejbólintó- és láblógató mamelukok által törvénytelenül megszavazott gyalázatos rabszolgatörvény miatt kirobbant demonstráció-sorozat már nem csak a magyar dolgozók megnyomorítása elleni tiltakozás jegyében zajlik, nagyon fontos, hogy a munkavállalói érdekvédelem ügye se sikkadjon el.

Annak bizonyítására, hogy a pártok nem a saját politikai pecsenyéjük sütögetésének céljából támogatják a megmozdulásokat, egy Munkavállalói Minimumot terjesztettünk elő, melynek elfogadásával az aláírók garantálnák, hogy kormányra kerülve sem feledkeznek meg a most hivatkozási alapként használt munkavállalók nehéz helyzetéről. Az évtizedek óta átvert és kizsigerelt, és most az ellenzéki politikusok által utcára szólított magyar dolgozók sziklaszilárd biztosítékot várnak tőlünk. A minimummal egyetértő szervezetek csatlakozását, módosítási javaslatait csütörtök délig várjuk. Most rajtunk a sor, hogy lépjünk, ne veszítsük el a bizalmat!

Azon túl, hogy az orbáni rendszer 1G, a jövőre vonatkozó alapvetéseket is meg kell tudni fogalmazni. Bízunk benne, hogy csatlakozásukkal a többi politikai erő is hitet tesz amellett, hogy amiként a gazdaság van az emberért, úgy az is igaz, hogy a politikusok vannak az emberekért, és nem fordítva!

Ander Balázs, a Jobbik alelnöke

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója