2019. január 1., kedd 00:50

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. január 1., kedd (OS) - Szárad már a kutyabőr?

    A keletre történő kacsingatás kátyújába. A keletnek nem kellünk, lassan a nyugat is lemond országunkról.
Miniszterelnökünk a "hazafiasság jegyében" ezekben a pillanatokban is családjával együtt talán Ausztriában telel. Egy gösslingi hotelban biztos nem gondolnak az itthon maradt milliókra, akik rettegve tekintenek a következő évre, és a marokszám érkező, befizethetetlen számlákra. Helyette az ország miniszterelnöke is az éjféli pezsgőbontáson jár az esze, miközben az ausztriai Hockar lejtőin száguldozik a sípályákon családjával együtt. Teheti, hiszen holnaptól neki is százezrekkel emelkedik a jövedelme, mivel az új adószabályok csak nekik és elvbarátaiknak kedveznek.
Nehéz év jön! Az urak éve! Urambátyám már biztos készül, miként költheti el 3 millió ember erőszakkal államosított nyugdíj-megtakarítását és szinte az ország teljes vagyonát. Jövőre talán mindenki felveheti, bárói, grófi, hercegi címét, hiszen szárad már a kutyabőr.
     Vasárnaponként vásárlás helyett talán újra misére mehetünk, mert a KDNP már megint valamit variál de a pórnéppel már nem foglalkozik senki.
     A nép megtette kötelességét - a nép… mehet…
Hatalomra juttatta azokat, akik talán soha nem érdemelték volna ezt meg… Nehéz évek jönnek? Talán újra az oroszok is? Kell ez nekünk?
     Boldog új évet, Magyarország! Már csak alig 1400 napot kell aludni!
     Álmodj, Magyarország!   (KÖZBEN a király a várba költözik és uralkodni szeretne. A nép tüntetéseket szervez és országos sztrájkok várhatóak)
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.