2019. január 3., csütörtök 15:28

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2019. január 3., csütörtök (OS) - A Braille-írásvilágnapja alkalmából sajtótájékoztatóval egybekötött könyvbemutatót tart a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége. A rendezvény fókuszában egy új, Braille ábécéskönyv áll, mely segítségével a felnőtt korban megvakult embereket lehet megtanítani a Braille jelek használatára.

    A hiánypótló, oktatást segítő kiadványt az MVGYOSZ Braille-bizottságának tagjai szerkesztették. A könyvet Rozemberczki Zoltán, a Braille-bizottság elnöke mutatja be, egy érdekes beszélgetés keretében. A könyvön kívül bemutatásra kerül egy új, elérhető áru Braille kijelző és egy Louis Braille életéről szóló társasjáték is. További információ a rendezvényről: http://www.mvgyosz.hu/kiemelt-hirek-esemenyek/meghivo-braille-vilagnapi-programokra/ vagy a mvgyosz.szakmaivezeto@gmail.com e-mail címen, illetve telefonon a 0630/1950289 telefonszámon kérhető.
     Kiadó: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.