2019. január 7., hétfő 13:12

A Magyar Adományozói Fórum közleménye
    Budapest, 2019. január 7., hétfő (OS) - 15 millió forint összdíjazású technológiai pályázatot indított a Vodafone Alapítvány, melynek szakmai partnere a Magyar Adományozói Fórum. A Vodafone Digitális Díjra olyan cégek, nonprofit szervezetek és magánszemélyek nevezését várják, akik kész digitális megoldást tudnak kínálni a gyermekeket, a családokat és a nonprofit szervezeteket érintő mindennapi kihívásokra.

        A Vodafone Digitális Díjjal a Vodafone Alapítvány célja, hogy olyan kész innovációkat találjon és jutalmazzon, melyek a társadalmi jót, a felzárkózást segítik elő.
     A Díj kategóriái azt mutatják, milyen területekre várják a kész digitális megoldásokat a szervezők. A Digitális Gyerekek kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek valamilyen módon segítik, színesítik a gyermekek életét, például a tanulás, sportolás vagy szabadidős programok területén. A Digitális Családok kategóriában a családok életében felmerülő problémákra választ adó digitális megoldásokat várnak. Míg a Digitális Nonprofit Szervezetek kategóriába olyan digitális projektekkel lehet pályázni, melyek a társadalmi felelősségvállalás bármely területéhez, például az edukációhoz, a környezettudatossághoz vagy az egészségügyhöz kapcsolódnak. Fontos, hogy a szervezők kész megoldásokat várnak, azonban a 2 hónapos pályázati időszak arra is elég, hogy egy ötlet megvalósuljon. A 3 kategória nyertesei között összesen 15 millió forintot fognak kiosztani.
     Részletek: https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-a-tarsadalomert#digitalis-dij

     Kiadó: Magyar Adományozói Fórum

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.