2019. január 8., kedd 07:52

A Haza Pártja közleménye
    Budapest, 2019. január 8., kedd (OS) - Ellenreakciós Mozgalom született, a külföldi megrendelésre kirobbantott tüntetéshullám és az abból kinövő gyalázkodó, főleg interneten terjedő gyalázkodó mém grafikai szimbólumának visszaszorítására.

        A Haza Pártja bejelenti, hogy Ellenreakciós Mozgalmat hozott létre. A Párt vezetése felkérte, a szervezet arculattervező osztályát, hogy a Mozgalom jelképét tervezze meg, mely a Párt honlapján megtekinthető.
     A Haza Pártja, a tavaly évvégi tüntetéshullám kezdetétől nyílt állásfoglalást közölt, aminek következménye a Mozgalom létrehozása is. A politikai ellenzék, külföldi megrendelésre kirobbantott zavargásainak, az abból kinövő gyalázkodáshullámnak és az O1G mém grafikai szimbólum ellensúlyozására, elítélésére és a felforgatók visszaszorítására, terveztette meg a Párt, az internetes felületre szánt EllenReakciós Mozgalom grafikáját, melynek elterjedése bizonyítaná azt, hogy többen vannak azok, akik elutasítják és elítélik, a külföldi megrendelésre született tüntetéshullámot, az ország destabilizására rászervező külföldi zsoldosokat, akik nagyon sok tisztességes ember vélt és valós sérelmét kihasználva, megvezetik és felhasználják őket saját önös céljaik elérésére.

     Kiadó: A Haza Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.