2019. január 9., szerda 18:12

A Fortissimi (Legbátrabbak) Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. január 9., szerda (OS) - Kercaszomor Önkormányzata és a Fortissimi (Legbátrabbak) Alapítvány a település szülöttének, Kapornaky Gyula költőnek a tiszteletére "Kökényvirág vagyok" címmel versmondó versenyt hirdet 2019. február 9-re.

    A találkozóra szülőföldjüket szerető, nem hivatásos előadók jelentkezését várjuk, különösen Győr-Sopron, Vas és Zala megyéből, valamint Szlovénia és Ausztria magyarlakta vidékeiről, három korcsoportban (6-13, 14-20 évesek, 20 évesnél idősebbek).
A versengésre két költői alkotással lehet jelentkezni, melyek együttes időkerete legfeljebb öt perc. Az egyik verset Kapornaky Gyulától, az Őrség költőjétől kell választani (lásd: http://kercaszomor.hu/hirek/108-kokenyvirag-vagyok-kapornaky-gyula-versmondo-verseny ), a másik vers csak a Kárpát-medence országaiban élt és élő magyar költők 1990 után született alkotása lehet. A zsűri elnöke dr. Szabó András irodalomtörténész, író, előadóművész.
A jelentkezések beérkezési határideje: 2019. január 20., vasárnap.
Elektronikus levélben a kercaonk@gmail.com, zárt postai levélben a Kercaszomor Önkormányzata, 9945 Kercaszomor, Fő u. 57. címen lehet jelentkezni. A nevezésben a néven kívül az életkort, a pontos lakcímet, az e-mail-címet, a telefonszámot, a felkészítő nevét (ha van), illetve a választott művek címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés helyét kérjük. Kapcsolattartó: Szalai Zsuzsanna, szalaikerca@gmail.com, illetve +36 30 211 0927.

     Kiadó: Fortissimi (Legbátrabbak) Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.