2019. január 11., péntek 10:29

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Orbán hazugságai - a Bajcsy Kórházban a plafon is leszakadt

    Bár közvetlen összefüggésben nincsen Orbán tegnap előadott hazugságaival az, hogy a Bajcsy Kórház egy osztályán leszakadt a mennyezet, a miniszterelnököt mégis folyamatosan hazugságon lehet kapni. Az igazság az, hogy Orbán - állításával ellentétben - rendszeresen foglalkozik üzleti ügyekkel, az egészségüggyel viszont egyáltalán nem. A budapesti kórházak már kilenc éve várják, hogy az Orbán-kormány foglalkozzon velük. A budapesti lakosok is ugyanennyi ideje rettegnek attól, hogy komolyabb betegséggel vagy sérüléssel távoznak a kórházból, mint amivel eredetileg befeküdtek.
Orbán hazugságaival kapcsolatban mindenki ismeri az igazságot: a kormányfő kizárólag személyes környezetének üzleti ügyeivel foglalkozik, az egészségüggyel pedig semmit. Miatta tart ki makacsul az egészségügy krízise, most már kilenc éve.  
A Jobbik  pontosan látja, hogy Orbán az egészségügy problémái elől is Soros és a migránsok háta mögé bújik. Nem elmenekülni kell a valós problémák megoldása elől, hanem a magyar emberek elvárása szerint pénzt kell áldozni az magyar egészségügy megmentésére.

Lukács László, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, a Népjóléti bizottság alelnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.