2019. január 11., péntek 18:52

Az Állampolgári Jogvédő Liga közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Nyugdíj? Majd egyszer megkapjuk...  Ma, 2019. január 11-én a nyugdíjasok DÖNTŐ többsége nem kapta meg a nyugdíját. Ilyen még a Mátyás (Rákosi…) korában sem fordult elő. Botrány!

    A nyilvánvaló hibát tetézi, hogy a nyugdíjasok utoljára december 3-án kaptak pénzt – bár senki nem kérte az előrehozott juttatást. Ugyanis a nyugdíjas rendkívüli szoros költségvetésben él – ellentétben az állammal, amely akkor, és arra költ, amire óhajt. Annak ellenére, hogy nem "főnöknek" választották az állampolgárok, hanem olyan ügyek intézésére, amelyet önmaguk nem tudnak elintézni.
Ilyen lehet a nyugdíj, amelyet el tudnának elő-takarékossággal intézni, de az állam azt ígéri, hogyha fizetünk járulékot, akkor ő, helyettünk megoldja…
A mai helyzet bizonyítja: nem intézi jól el! Most valaki hibázott! Az állampolgárok pedig tudni akarják, hogy ki volt az? Elvárják a hiba nyilvános feltárását, és a szigorú felelősségre vonást! Aki pedig ezt a területet felügyeli, kövesse az egyszeri francia vasút-miniszter példáját, szíveskedjen lemondani!

     Kiadó: Állampolgári Jogvédő Liga

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.