2019. január 12., szombat 13:12

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. január 12., szombat (OS) - A Jobbik az igazát alátámasztó dokumentációt határidőre benyújtja majd az ÁSZ-nak

A Jobbik a héten kapta kézhez az Állami Számvevőszék jelentéstervezetét, amely egyrészt megállapítja, hogy mint jelölő szervezet szabályszerűen elszámolt a kampányra kapott állami támogatással maga és a jelöltjei után is, de másrészt azt vélelmezi, hogy a Jobbik a pártfinanszírozásra vonatkozó tilalmakat nem tartotta volna be. A Jobbik biztos benne, hogy nem fogadott el a törvény által nem engedélyezett pártfinanszírozást, emellett rendelkezik azokkal a pénzügyi dokumentációkkal és érvekkel, amelyek az álláspontját alá tudják támasztani, és azt határidőre be is fogja majd nyújtani ezeket a plusz dokumentumokat és a hivatalos válaszát is az Állami Számvevőszéknek.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom