2019. január 12., szombat 16:06

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. január 12., szombat (OS) - A fideszes Domokos ne büntesse jogtalanul a Momentumot és a Párbeszédet!

        Felszólítjuk a Fideszt, hogy vessen véget az ellenzéki pártok ellehetetlenítésére tett aljas kísérleteknek! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormánypárti vezetésű Állami Számvevőszék visszatartja a Momentum és a Párbeszéd jogosan járó állami támogatását. Domokos László, a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyettese évek óta tétlenül nézi, hogy egykori pártja törvénysértő módon, százmilliárdos tételben költi az adófizetők pénzét saját magára és a gyűlöletkeltő propagandára.
     Közben fideszes megrendelésre, az ÁSZ minden eszközt megragad, hogy kicsinálja az ellenzéket. Az Állami Számvevőszék az első büntetéscsomagot a 2018-as kampányidőszakra időzítette. Akkor kivétel nélkül, minden ellenzéki pártra lecsaptak. A Jobbik 600 millió forintos büntetése mellett az MSZP, az LMP, az Együtt, a Párbeszéd, a DK és a Liberálisok is sok milliós bírságot kaptak jogtalanul.
     Úgy látszik, Orbán Viktorék az EP-választás közeledtével újabb büntetésekkel akarják elvenni az ellenzék kedvét a tüntetésektől. Felszólítjuk Domokos Lászlót, ne teljesítse gazdája megrendelését! Ne tartsa vissza jogtalanul az állami támogatásokat az ellenzéktől a Fidesz megrendelésére!


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.