2019. január 13., vasárnap 10:45

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. január 13., vasárnap (OS) - Tudta? Saját rabszolgatörvényt kaptak a közszolgálati dolgozók!

    Volt pofája azt mondani a Fidesz vezérkarának – beleértve a miniszterelnököt -, hogy a rabszolgatörvényt a megfelelő fórumokon rendben megvitatták az érintettekkel, a Parlamentben is megvolt a lehetőség a kifogások benyújtására és megfogalmazására; nincs tehát is semmi látnivaló, hess vissza a gyártósorra büdös kölke! Mindannyian tudjuk, hogy nem így történt: a narancsrezsim érdemi egyeztetés és vita nélkül áterőltette az egész csomagot, nem ismert sem embert, sem erkölcsöt a műveletben. Nem véletlen, hogy a választók és az ellenzéki erők hetek óta kint vannak az utcán. És lesznek még jó sokáig. Nem fogják megunni és nem mennek haza; hiába minden fenyegetés és a pórázáról elengedett lakájmédia.
Történt azonban eközben még valami, ami kevesekhez jutott el a szélesebb közvéleményben (ez sem meglepő, ismerve a nyilvánosságot markában tartó kormányzati rendszert), ezért mindenképpen fel kell rá hívni a figyelmet. A Fidesz-kormány a tavalyi év hajrájában húzott egy másik merészet és szép sunyiban faragott egy saját rabszolgatörvényt a közszolgálati dolgozókra. Azokra a tízezrekre, akik épp az államot képviselik, az állam nevében és a választók érdekében végzik a munkájukat. Egy olyan átfogó törvényjavaslatot fogadtatott el az Orbán-kabinet a kormányzati igazgatás átalakításáról, amely számos, a tisztviselőket érintő változást is tartalmaz.  
     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.