2019. január 14., hétfő 18:40

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közleménye
    Budapest, 2019. január 14., hétfő (OS) - Szél Bernadett és Hadházy Ákos újabb jogszabálysértést követtek el, visszaélve képviselői mandátumukkal a mai napon a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.

        Támadó fellépésükkel megzavarták a közmédia működését, illetve nem vették figyelembe a közmédia dolgozóinak személyiségi jogait, akik nem járultak hozzá, hogy kép- és hangfelvétel készüljön róluk.  Az emberi méltóságot és az abból fakadó személyiségi jogokat ugyanis mindenki köteles tiszteletben tartani.
     Az érintettek azzal a szándékkal érkeztek az MTVA székházába, hogy átadják kérvényüket és beszéljenek a vezérigazgatóval. Kérésüket a közmédia teljesítette, a kérvényt átvette az MTVA képviselője, Papp Dániel vezérigazgató pedig személyesen mondta el álláspontját az országgyűlési képviselőknek. Annak ellenére, hogy kérésüket teljesítette a közmédia, a képviselők indokolatlan jelenlétükkel megnehezítik, akadályozni kívánják a napi működést.
     Az MTVA továbbra is fenntartja azt az álláspontját, mely szerint tiszteletben tartja az országgyűlési képviselőket megillető jogokat, ugyanakkor feladatának ellátása érdekében következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy munkavállalóinak a zökkenőmentes és nyugodt munkavégzést biztosítsa.

     MTVA Sajtó Osztály

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.