2019. január 14., hétfő 18:44

A HAT Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. január 14., hétfő (OS) - A Jövő meNŐi egy különleges területen: fókuszban a fiatal nők és a STEM! 2019. január végéig csatlakozhatnak a programhoz informatikai, mérnök, tudományos vagy matematikai területen tanuló egyetemisták, PhD hallgatók vagy pályakezdő nők. A STEM – tudomány, IT, mérnök és matematika – területen dolgozó nők kiemelkedő eredményeket érnek el annak ellenére, hogy arányuk még mindig alacsony a területen. a NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM keretében megvalósuló Jövő meNői program támogatja a fiatal női tehetségek érvényesülését és a női szerepvállalás elfogadását a tudományos területeken.

    A résztvevő fiatal nők business coachingon, tematikus beszélgetéseken, workshopokon vesznek részt, ahol fejlesztik prezentációs képességeiket, egyetemi és multinacionális környezettel ismerkednek meg. A támogató program célja a fiatalok megerősítése mellett, hogy a nők számára ismertté és vonzóvá tegye a területet.
A PR, HR és stílustanácsadás lehetőséget ad a személyes brand és a pályakép megerősítésére. Maguk is példaképpé válnak, hisz programban részt vesznek általános iskolás tanulók is, akikkel együttműködnek.
A program szervezője a HAT Alapítvány a NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM keretében valósítja meg, a nemek egyenlő esélyű részvételének biztosítását célzó, tehetséggondozó programot.
További infó:
Kuremszki Andrea
+36703835025
https://goo.gl/J2CAFy
    
     Kiadó: HAT Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.