2019. január 16., szerda 12:55

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. január 16., szerda (OS) - Hová tűnt az egymilliárdos kötbér? - Sermer Ádám feljelentést tesz a 3-as metró felújítása ügyében

    Sermer Ádám feljelentést tesz az egymilliárdos kötbér elmaradt kifizetése miatt annak érdekében, hogy a hatóságok megtalálják az elhibázott beruházás felelőseit. A főpolgármester-jelölt magyarázatot vár arra, hogy miért párolgott el a BKK egymilliárdra rúgó követelése, amit az orosz gyártón kellett volna számon kérni. Sermer szerint ha nem volt a felújításnak szakmai garanciája, akkor azért, ha volt garanciája a kocsiknak, de azt nem tudják érvényesíteni, akkor azért felelős a főváros fideszes vezetése. A főpolgármester-jelölt azért tesz feljelentést az ügyben, hogy fény derüljön a kötbérezés jogi felelőseire, és azért, hogy a jövőben ne fordulhasson elő olyan titkos és előnytelen paktum, melynek következtében az oroszok a piaci árnál jóval drágább, rosszabb minőségű és a budapesti polgároknak kedvezőtlen beruházást tukmálhatnak Budapestre.

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/352595785323578/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.