2019. január 23., szerda 17:21

A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OS) - Egy hét múlva lezárul az "Év fogyasztóvédelmi referense díj 2018" pályázatok benyújtásának határideje. A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) az országban dolgozó több ezer fogyasztóvédelmi referens munkájának elismerése céljából a Miniszterelnökség és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával hirdette meg ismét a pályázatot.

    A tavalyi év sikerét követően ismét lehet pályázni az "Év Fogyasztóvédelmi Referense Díj"-ra. A díj célja, hogy "láthatóvá tegye" a fogyasztóvédelmi referensek mindennapi tevékenységet, továbbá, hogy hozzájáruljon az őket alkalmazó vállalkozások presztízsének növeléséhez.
A tapasztalatok megmutatták, hogy megéri a vállalkozásoknak a jól képzett fogyasztóvédelmi referens alkalmazása, mert a naprakész fogyasztóvédelmi ismeretek és a fogyasztóvédelmi szemlélet elmélyítése egyaránt kamatozik a fogyasztó, a vállalkozás és a fogyasztóvédelmi referens részére. A díjra pályázni 2019. január 31-ig a FORE www.fore.hu honlapjáról letölthető elektronikus űrlap referensdij@fore.hu címre történő megküldésével lehet. A nyertes pályázatokat négy kategóriában díszoklevéllel és kristálydíjjal díjazzák, és a pályázat valamennyi résztvevője emléktollat kap. Az "Év Fogyasztóvédelmi Referense Díj 2018." ünnepélyes átadására 2019. február 21-én kerül sor. A díjakat az Információs és Technológiai Minisztérium Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárságának vezetője adja át.
Bővebben: Dr. Suhajda Zsuzsanna alelnök elnokseg@fore.hu címen

     Kiadó: Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.