2019. január 29., kedd 16:00

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. január 29., kedd (OS) - Mondjon le az ingatlanpanama gyanújába keveredett ceglédi fideszes képviselő!

    A Magyar Liberális Párt megdöbbenéssel értesült arról, hogy Hörömpő Annamária ceglédi Fidesz-elnök cége vásárolta meg azt az önkormányzati tulajdonú ingatlant, amelynek értékesítésére a helyi képviselő-testület tagjaként korábban ő maga is igennel szavazott.

Ez a sajnálatos példa is azt igazolja, hogy a Fidesz politikusai országosan és helyi szinten is saját hitbizományukként tekintenek a közvagyonra, amit előszeretettel einstandolnak önön gazdagodásuk érdekében.

Megítélésünk szerint a ceglédi Fidesz-elnök előtt egyetlen út áll: azonnali hatállyal le kell mondania önkormányzati képviselői tisztségéről, mert méltatlanná vált a ceglédi polgárok képviseletére.

A Liberálisok büntetőfeljelentést tesznek az ügyben, mert több mint aggályos, hogy a helyi Fidesz-elnök és férjének közös cége egyedüli ajánlatkérőként vásárolhatta meg az ingatlant, vélelmezhetően a piaci ár alatt, a minimális kikiáltási árért.

Chladek Tibor, a Liberálisok Pest megyei választmányi elnöke
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.