2019. január 31., csütörtök 12:54

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. január 31., csütörtök (OS) - Fidesz: A baloldal és Brüsszel még mindig veszélyezteti a rezsicsökkentést – Reagálás Kaderják Péter (ITM) nyilatkozatára

    A Fidesz-KDNP kormányzása óta végrehajtott rezsicsökkentésnek köszönhetően a magyar családok összesen már közel 1500 milliárd forintot takarítottak meg, ez havi szinten is több ezer forintot jelent egy családnak.

A rezsicsökkentés eredményeit máig meg tudtuk őrizni. A baloldal és Brüsszel azonban még mindig veszélyezteti a rezsicsökkentést. Gyurcsány és a szocialisták ugyanazt a politikát képviselik, mint kormányzásuk alatt, amikor teljesen kiszolgáltatták a magyar embereket a külföldi szolgáltatóknak, háromszorosára emelték a gáz árát és duplájára az áram árát, és most is azt a brüsszeli politikát támogatják, amely az energiaárak meghatározásában is nagyobb hatalmat akar magának.

Már az Európai Parlament asztalán van az a javaslat, amely megtiltaná a tagállamoknak, hogy a lakossági fogyasztók számára szabályozzák a villanyárakat, ezzel gyakorlatilag eltörölnék a magyar rezsicsökkentést és ezt a magyar baloldal európai parlamenti képviselői is támogatják.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.