2019. február 2., szombat 14:44

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. február 2., szombat (OS) - Szabadai Viktor: A Liberálisok betiltanák az 1 méternél keskenyebb járdákat Budapesten

- A szabálytalanul parkoló autók sok esetben nehezítik a gyalogosok közlekedését, ezért felszólítjuk a fővárost és Tarlós Istvánt, hogy kezdeményezze a közterület-felügyeletek hatékonyabb és szigorúbb fellépését a szabálytalanul parkoló autósokkal szemben!
     A Liberálisok budapesti választmányi elnöke és Sermer Ádám főpolgármester-jelölt a február 20-i Fővárosi Közgyűlés elé viszi javaslatait annak érdekében, hogy a főváros felszámolja az 1 méternél keskenyebb járdaszakaszokat Budapesten. A főváros mindenkié, nem csak az autósoké, a járókelőké, a babakocsival, kerekesszékkel közlekedőé is! Budapest vezetése köteles gondoskodni az ő kényelmükről és a biztonságukról is!
     Szabadai Viktor sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

Kiadó: Magyar Liberális Párt