2019. február 3., vasárnap 13:08

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2019. február 3., vasárnap (OS) - A magyar energiapolitika, Paks bővítésének a vitájában nem az igazságról, a hazugságok leleplezéséről van szó, hanem ugyanazon dolognak más szemszögből való nézéséről.

    A reális zöldek egyenesen kötelességüknek tartják, hogy új szempontokat húzzanak elő, s mindent elkövessenek, hogy a demokratikus közvélemény nagyobb részét a maguk szempontjainak a helyességéről meggyőzzék. Szellemi fegyvereinknek nagyon is van sebezhető oldala. Nonprofit működésünkhöz szükséges források rendelkezésre állása.
A Reális Zöldek Klub működésének az ellehetetlenítése folyik. Balog Zoltán miniszter személyesen tiltotta meg az EMMI által kezelt Civil Alapból a reális zöldek működésének a támogatását.
Államelnök úr energetika jövőjét illető jóslata a reális zöldek számára finom szólva naivitás. Államelnök úr politikai széljárásba beállt a Kormány három energetikára mandátumot kapott minisztere, Palkovics, Süli, Bártfai-Máger miniszterek.
Beállt az Államelnök úr által elő idézet politikai széljárásba MVM, Paks, Paks II állami intézmények vezetője. Az állami intézmények vezetői vezérhangyai lettek a Reális Zöldek Klub civil szervezet működésének ellehetetlenítésének.
A reális zöldek szerint a gondolat-, sajtó-, és politikai szabadság jogok körébe tartozik meggyőzni az országot arról, hogy azok a szempontok, melyek a Bős-nagymarosi Vízlépcsővel szemben felmerültek, hamisak. Hiszen haladás is van a világon. Itt valóban haladásról van szó, nem pedig reakcióról.    

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.