2019. február 4., hétfő 09:37

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. február 4., hétfő (OS) - A bevándorlás és a kivándorlás támogatása a Fidesz-KDNP fő programja

    A kormány lakájmédiája jelenleg azt a hazugságot kezdte el terjeszteni, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese egyértelműen a bevándorlást támogatja, szerinte nincs szükség határvédelemre. A valóság ezzel szemben az, hogy Gyöngyösi Márton pont az ellenkezőjéről beszélt, a Jobbik a kormánnyal ellentétben elutasítja mind a szegény, mind a gazdag migránsok betelepítését, és évek óta szorgalmazza a határőrség felállítását. Korábban Vona Gáborról terjesztette a Fidesz, hogy le akarja bontani a határzárat, majd a választás után elismerték, hogy erről is hazudtak. Nem mellékesen több jogerős bírósági ítélet is cáfolta a kormány hazugságát.

A Fidesz-KDNP a százmilliárdos hazug propagandája ellenére eddig több tízezer migránst engedett be, mindenféle ellenőrzés nélkül, és ezzel egy időben több százezer magyart kényszerített arra, hogy elhagyják az országot.

A kormány hazánkat egyszerre tette a kivándorlók és a bevándorlók országává.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.