2019. február 6., szerda 11:53

A Sporttal és kreatív játékokkal a gyermekek neveléséért és egészségéért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. február 6., szerda (OS) - A  "Gyermekek játékos fejlesztése 2019 program" keretein belül  a Sporttal és kreatív játékokkal a gyermekek neveléséért és egészségéért Alapítvány 2019. februárjában megkezdte a gyurmák szétosztását. Első körben mintegy 2406 kilogramm gyurmát osztanak szét a résztvevő intézmények között.  Az együttműködésnek köszönhetően több mint 110 intézmény, köztük óvodák, általános iskolák kapnak 10 színű gyurmát 2019-ben. 2 alkalommal, összesen 4812 kilogramm gyurma kerül szétosztásra, amely több ezer gyermek oktatásához nyújt segítséget.

    A program célja, hogy a nevelésben dolgozó szakembereknek elérhető legyen olyan eszköz, amely segítségével sok gyermeket tudnak játékosan, egyszerűen nevelni, fejleszteni vagy oktatni.   A felhasználási korosztályt tekintve a gyurma egész kicsi kortól az általános iskolás korosztályig használható fejlesztő eszközként.

Az alapítvány további célja. hogy  "Gyermekek játékos fejlesztése 2019 program" bővítéseként a szeptemberi kiszállításnál a résztvevő intézményeknek mintegy 110.000 oldal origami papírt és a hozzá szükséges oktatást segítő saját kiadású kiadványt is biztosítson, ezzel bővítve azon kreatív eszközök, lehetőségek számát, amely a gyermekeknek és a velük foglalkozó szakembereknek a változatos oktatáshoz nyújt lehetőséget.

Bővebb információ: www.kreativ-gyermek-alapitvany.com  
     Kiadó: Sporttal és kreatív játékokkal a gyermekek neveléséért és egészségéért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.