2019. február 6., szerda 19:28

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. február 6., szerda (OS) - Boross Péter maga a gyalázat

    A volt miniszterelnök nem a női képviselőket, hanem elsősorban önmagát minősítette az újraindított Magyar Nemzetnek adott interjúban. Boross Péter nem az ellenzéki nőket, hanem az egykor patinás lap szellemiségét, és a kereszténydemokraták táborát gyalázta meg nem túl férfias mondataival.

Boross Péternek egyetlen szava sincs, amikor egy kormánypárti politikus eltöri felesége orr- és járomcsontját, de primitívnek nevezi a női képviselőket, ha jogosan kiállnak a választókért.

Boross Péter személyesen is élen járt afféle kijelentések megfogalmazásában, mint hogy szingli adót kellene bevezetni vagy, hogy a nő egy helyen nem helyettesíthető: a szülőszobában. Egy olyan politikus, akinek politikai közössége kifejezetten érdekelt a nők hátrányos megkülönböztetésének fenntartásában és nap, mint nap tesz azért, hogy a magyar társadalom több mint fele mind jogilag, mind társadalmilag, mind a közbeszéd szintjén hátrányokat szenvedjen, alaptalanul beszél politikai kultúráról.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.