2019. február 7., csütörtök 19:21

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2019. február 7., csütörtök (OS) - Ennyire fél a NER - megrendelésre készült komolytalan nemzetbiztonsági szakvéleményt próbálnak használni a NER védelmére

    Újabb elemmel bővült az ellenzéki képviselőkkel szembeni támadások sora. Kövér László útján tudatták Demeter Mártával, hogy veszélyt jelent a NER-re, és nem tűrik, hogy belelásson az embereket megkárosító játékaikba. Mindenféle ürügybe belekapaszkodva próbálják azt megakadályozni, hogy az ellenzék a zavaros és törvénytelen kormányzati ügyekről tájékoztathassa a magyar embereket. Nem fogadjuk el a nyilvánvalóan politikai megrendelésre készült, alaptalan megállapításokat Demeter Márta munkáját illetően, ezért az ügyben a szükséges jogi lépéseket megtesszük. Minden leszámolási kísérlet dacára folytatjuk a munkát és nem hagyunk fel a Fidesz leleplezésével és a NER felszámolásával.

LMP sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.