2019. február 8., péntek 10:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Az utolsó vadhajtás távozás előtt oltsa le a lámpát!

        2. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Ágoston Tibor jobbikos képviselőként cigányozhatott jóízűen egy tehetséges roma fiatal támogatása kapcsán még azután is, hogy korábban hivatalos sajtótájékoztatón "holokamuzott" nevetve.
     3. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy korábban Novák Előd EU-zászlót gyújtogatott, vagy azért, hogy Gaudi-Nagy Tamás, valamint Lenhardt Balázs kidobta ugyanezt a fontos szimbólumot a Parlament ablakán. De azért sem, hogy a folyamatos tiltakozásukkal végül elérték, Kövér László eltüntette a Parlament épületéről ezt a fontos lobogót.
     4. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy kéz a kézben a Fidesz-állampárttal elfogadta a Stop Soros törvénycsomagot, ahogy azért sem, hogy lényegében saját javaslatokkal terelték a kormányt ebbe a civil-ellenes irányba még jóval Finkelstein Soros-ellenes kampánystratégiája előtt.
     5. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Gyöngyösi Márton korábban listázni akarta a zsidó képviselőket.
     6. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy a zsidókkal szembeni gyűlöletük még palesztin terrorszervezetek irányába is terelte őket. Többek között a korábbi Európai parlamenti képviselőjüket, Morvai Krisztinát nyűgözték le teljesen a Hamasz és a Hezbollah fiatal terrorista-palántái.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.