2019. február 8., péntek 10:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Az utolsó vadhajtás távozás előtt oltsa le a lámpát!

        8. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Magyarországon több különböző formában is létrejöttek félkatonai kirekesztő, szélsőséges szervezetek, melyek számtalan honfitársunknak okoztak fájdalmat, rettegést, megaláztatást és több esetben szörnyű tragédiát. Sem a hatvannégyvármegyemozgalomért, sem a betyárseregért, sem a magyargárda bármely formájáért.
     9. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy megtévesztettek számtalan magyar választópolgárt a néppártosodó kommunikációval, miközben az elnökváltás után azonnal kiderült, hogy két erőközpont tudott körvonalazódni a párt vezetésében: Toroczkai László és Sneider Tamás körül. Nyilván mindketten az őszinte néppártosodás élharcosaiként erősödhettek elnök-aspiránsokká...
     10. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy korábban Benke László zsidóellenessége odáig süllyedt, hogy Schweitzer József megemlékezésén nem volt hajlandó felállni a többi képviselővel.
     11. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Ózd jobbikos polgármestere - Janiczák Dávid Hitlernek öltözött elmebetegekkel "szelfizgetett", és undorító szexista szövegekkel próbálta zsarolni beosztottját.
     12. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Ásotthalmon alapvető emberi jogokat korlátozó helyi rendeleteket léptetett életbe az akkor még jobbikos polgármester - Toroczkai László.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.