2019. február 8., péntek 10:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Az utolsó vadhajtás távozás előtt oltsa le a lámpát!

        13. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Érpatak korábbi jobbikos polgármesterének, Orosz Mihály Zoltán emberhez méltatlan viselkedéséhez támogatóan asszisztált.
     14. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy a különböző jobbikos rendezvényeken, koncerteken valahogy rendszeresen előkerülnek vaskeresztes, horogkeresztes, vagy akár SS-jelzésű ruhák, zászlók és bőrfelületek.
     15. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy a füzesabonyi Hajnády Kristóf Auschwitzban a kezével "Victory" -vagyis "győzelem"- jelet formált egy fotó kedvéért.
     16. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy 2015 első magyar csecsemőjét rögtön minősíthetetlen rasszista és nacionalista kijelentésekkel "üdvözölték" a nagyvilágban.
     17. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Szávay István sokáig nem mondott le képviselői tisztségeiről minősíthetetlen szavai ellenére sem, ahogy azért sem, hogy egyáltalán a Parlamentbe juttatott egy ilyen képviselőt. Szávay vagy ténylegesen bántalmazott egy zsidó nőt, és erre még büszke is volt, vagy egy zsidó nő bántalmazását hazudva próbálta magát jobb színben feltüntetni. Mindkét esetben indokoltnak tartanám a sűrű bocsánatkéréseket és az egyértelmű elhatárolódást is.
     18. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy a melegeket rendszerint deviánsoknak bélyegezte.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.