2019. február 8., péntek 12:09

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Miért hazudott a FINA-vezér az Orbánnal való találkozóról?

    Sermer Ádám főpolgármester-jelölt szerdán tartott arról sajtótájékoztatót, hogy Orbán újabb világversenyek előkészítéséről egyeztet titokban Cornel Marculescu-val, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával. Ezt a FINA vezetője a sajtó megkeresésére letagadta, a mai napon azonban Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan elmondta: mégis volt találkozó.

Sermer Ádám tudni szeretné, hogy miért tagadta le a FINA igazgatója azt, hogy Orbán Viktorral találkozik pénteken? A főpolgármester-jelölt szeretné megtudni, hogy miről egyeztettek Orbánék valójában, mi hangzott el pontosan a megbeszélésen, és miért hazudott Marculescu a találkozóval kapcsolatban. Annak érdekében, hogy ez kiderüljön, a főpolgármester-jelölt közadat-igényléssel fordul a Miniszterelnökséghez, hogy kikérje az egyeztetésről készült feljegyzéseket és írásos dokumentációt.

A főpolgármester-jelölt szerint Orbán továbbra is azt szeretné, ha Budapest olimpiát rendezhetne, és ezt előkészítendő minél több nemzetközi sportversenyt próbál a magyar fővárosba csábítani. A sportversenyeket olyan százmilliárdos beruházások kísérik, amelyeknek a költségét rendre alulbecsülik.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.