2019. február 8., péntek 12:59

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Szabadai Viktor: Tarlós István és a fővárosi vezetés megint átverte a budapestieket

        Tarlós István főpolgármester mai Magyar Nemzetnek adott interjújában egyértelműen arról nyilatkozott, hogy a BKK-t meg kell szüntetni. Alapvetően elhibázottnak, a város működésére nézve hátrányosnak tartjuk azt a lépést, ami az integrált közlekedésszervezéssel és irányítással foglalkozó társaság felszámolására, feladatainak szétdarabolására irányul. Ugyanakkor még súlyosabb az a tény, hogy a város vezetése folyamatosan hülyének nézi Budapest lakóit, jó példa erre a legutóbbi Fővárosi Közgyűlésben zajlott színjáték is. Alig három héttel ezelőtt, január 23-án Nemesdy Ervin, az új BKK-vezető megválasztásakor úgy nyilatkozott a közgyűlés nyilvánossága előtt (2019. január 23-i Közgyűlés jegyzőkönyve, 37. oldal): "A főpolgármester úr nem azzal engedett engem – legalábbis én egyetlen mondatát nem hallottam arról -, hogy nekem be kellene szántani a BKK-t. Szó nincs erről!" Nyilvánvalóan semmi olyan, az ügyet befolyásoló esemény nem történt azóta, amit ezelőtt három héttel nem tudott előre a városvezetés, tehát itt is tetten érhető, hogyan vezeti félre Budapest lakóit a Tarlós-féle városvezetés. A Liberálisok felszólítják Tarlós Istvánt és Nemesdy Ervint, hogy tisztázzák, miért adtak egymással ellentétes információkat a BKK-val kapcsolatban!

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.