2019. február 9., szombat 15:14

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2019. február 9., szombat (OS) - Reagálás a Fidesz-frakció közleményére: Fizesse vissza a Fidesz az ellopott százmilliárdokat

        Érdekes kirohanással próbálta érdekessé tenni magát a Fidesz-KDNP a mai napon, történetesen felszólították a Jobbikot, hogy fizessen vissza 10 millió forintot, amely teljesen jogosan járt a nemzeti ellenzéki párt frakciójának.
     Nem jár viszont jogosan az a több százmilliárd forintnyi ellopott közvagyon a fideszes haveroknak, melyet a Fidesz az elmúlt években a zsebükbe juttatott. Nem volt joga a Fidesznek az utcára tennie több, mint tízezer embert. Nem volt joga a Fidesznek beengednie az országba mintegy 64 ezer migránst, holott százmilliárdokból hazudták, hogy megvédik az országot.     Felszólítjuk a Fidesz-KDNP-t, hogy fizessék vissza az ellopott közvagyont, adják vissza a családoknak az elvett lakásaikat, és haladéktalanul állítsák fel az önálló határőrséget, mely meggátolná a fideszes migránsbizniszt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom Országgyűlési Frakciója  

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.