2019. február 10., vasárnap 10:13

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. február 10., vasárnap (OS) - Projektalapú tanulás középiskolában a PMI Budapest, Magyar Tagozat önkéntesei támogatásával

A kapott pozitív visszajelzések alapján a tanári csapat úgy látja, hogy volt értelme a befektetett munkának, és érdemes lenne más középiskolákkal vagy felsőfokú oktatási intézményekkel folytatni az együttműködést a PMI keretein belül.
Több diák jelezte a félév végén, hogy fejlődött az együttműködési készsége, folyamatlátása és szervezési készsége. Ezek a visszajelzések jelentették a legnagyobb elismerést a kezdeményezőknek. Ugyanakkor voltak olyan jelzések is, amelyek alapján a program javítható. Talán a legmeghatóbb az volt, hogy a projekt program lezárulta után az egyik csoport folytatta a feladatát, és tovább dolgozott az általuk kialakított közösségi tér szépítésén.

A szervezők örömmel fogadják olyan oktatók és gyakorlati szakemberek jelentkezését tapasztalatcsere vagy esetleges együttműködés céljából, akik a projektalapú tanulás (project based learning) módszerét alkalmazzák a közép- vagy felsőoktatásban, vagy ilyen programot szeretnének indítani, vagy szívesen közreműködnének ilyen projektekben. (E-mail: kepzes@pmi.hu)

Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat