2019. február 10., vasárnap 16:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. február 10., vasárnap (OS) - A kormány biztonsági őrei megütötték a DK aktivistáját - Feljelentést teszünk!

    Az Orbán Viktor évértékelőjét biztosító Valton Security egyik biztonsági őre megütötte a DK egyik aktivistáját, aki többek között “tolvajok" és “O1G" feliratú A4-es papírokat akart tenni a Várkert Bazár köré vont kordonra.

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a kormányzati erőszak miatt! Óva intjük a hatalmat attól, hogy erőszakkal provokálja az utca népét, az európai magyarokat és hazafikat, akik felemelik a szavukat a Fidesz hazaárulása ellen. A közpénzből felújított Várkert Bazár közterület, akárhányszor is ismételgetik az ellenkezőjét a Fidesz verőlegényei, a magyaroknak pedig joguk van ott tüntetni, akkor is, ha ez Orbán Viktornak nem tetszik. Minden idők leggyávább miniszterelnöke szégyenszemre elbújhat a kordonjai mögé, de nem veretheti meg az ellene tüntetőket! Ha egy diktátor erőszakot alkalmaz a saját népe ellen, ne lepődjön meg, ha egyszer futni kényszerül.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
EP-képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.