2019. február 11., hétfő 15:04

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. február 11., hétfő (OS) - Épületgépész szakmai szervezetek konzorciumot hoztak létre az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) rendezésére.

    Az épületgépész szakmai szervezetei konzorciumot hoztak létre az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) rendezésére, koordinálására. A konzorcium fő feladata az épületgépészet szak- és tudományterület önazonosságának erősítése, a területen tevékenykedők összetartozásának, szakmai ismertségének, elismertségének növelése, társadalomba való beágyazottságának javítása: összefoglalóan a szak/tudományterület társadalmasítása. Az országos mozgósításban meghatározó, kezdeményező szerepet vállal az OMÉN konzorcium és szeretné elérni, hogy széleskörű aktivitással az ország valamennyi épületgépésze, vagy az ezen a területen dolgozó egyéb szakembere ezt a rendezvénysorozatot magáénak érezze, és személyes közreműködésével hozzájáruljon ennek sikeréhez.
     Kiadó: Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.