2019. február 16., szombat 17:03

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. február 16., szombat (OS) - A fideszes gyűlölet legújabb áldozata: Bálint gazda?

    A XVI. kerületi önkormányzat képviselő-testületének fideszes többsége nem támogatta Bálint György kerületi lakos, a szinte mindenki által csak Bálint gazdaként ismert, több kitüntető címmel rendelkező és idén 100 esztendős kertészmérnök díszpolgári címét. Számos település van ugyanakkor hazánkban, ahol már pusztán a 100. életév betöltése önmagában is a helyi vezetés megbecsülését és kitüntetett figyelmét eredményezi.
Az egyik fideszes képviselő állítása szerint Bálint gazda SZDSZ-es múltja az oka annak, hogy semmilyen körülmények között sem hajlandó a részére díszpolgári cím adományozását megszavazni, még akkor sem, ha Bálint gazda 110 éves lenne.
Felettébb furcsa ez annak a Fidesznek a képviselőjétől, amely az SZDSZ emlőin nevelkedett. Különösen érdekes, hogy a Fidesz által támogatott főpolgármester, Tarlós István életében egyetlen pártnak volt a tagja, amely nem más, mint a néhai SZDSZ.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.