2019. február 17., vasárnap 16:51

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. február 17., vasárnap (OS) - Reagálás Kocsis Máté nyilatkozatára: a valóság egészen mást mutat, mint a Fidesz hazugságai

    Reagálás Kocsis Máté nyilatkozatára: a valóság egészen mást mutat, mint a Fidesz hazugságai

A Jobbik két sorosozás között arra figyelmezteti Kocsis Mátét, hogy az elmúlt években kizárólag a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra, méghozzá nem keveset. A Központi Statisztikai Hivatal statisztikái szerint 2015-17 között 86 ezer bevándorló érkezett hazánkba, ebből több ezren vannak a korrupt letelepedési kötvénnyel érkező, sok esetben kétes hátterű külföldiek.

Kocsis Máténak arra kéne magyarázatot adnia, hogy 2012 óta hogyan duplázódhatott meg a Magyarországon élő ázsiaiak és afrikaiak száma, hogy miért nő évről évre, egyre gyorsuló ütemben a bevándorlók száma? A tettek és számok mutatják az igazságot, hiába hazudik közpénzmilliárdokért plakátokon és tévéreklámokban mást a Fidesz. Egyelőre ott tartunk, hogy háromszor annyi Európán kívüli bevándorló érkezik évente, mint amennyivel a születések száma nőtt a történelmi minimumot jelentő 2011-hez képest. Magyarországon egy aktív bevándorlásszervező alakulat létezik, ez pedig nem más, mint az Orbán Viktor vezette magyar kormány.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.