2019. február 18., hétfő 13:18

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. február 18., hétfő (OS) - Bősz Anett képviseli a magyar parlamentet az európai parlamentek konferenciáján

    Az Országgyűlés költségvetési bizottsága Bősz Anettet, a Liberálisok országgyűlési képviselőjét delegálta az európai parlamentek 2019-es brüsszeli konferenciájára. Bősz Anett az Európai Unió költségvetési bizottságainak találkozóján fogja képviselni a magyar Országgyűlést február 18-án és 19-én, az ellenzéki vezetésű magyar költségvetési bizottság megbízásából. A Liberálisok országgyűlési képviselője a konferencián a Magyar Liberális Párt európai pártcsaládjának, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) képviselőivel és az ALDE frakcióvezetőjével, Guy Verhofstadttal is találkozik, majd kétoldalú tárgyalásokat folytat az európai parlamenti választással kapcsolatosan.

Bősz Anett a találkozón beszámol a magyar parlament jelenlegi működéséről, a magyar kormány ellenzék ellehetetlenítését célzó tevékenységéről, és az ellenzék parlamenti ellenállásáról, obstrukciós akcióiról, miután a magyar Országgyűlés decemberi történései bejárták a nemzetközi sajtót a rabszolgatörvény rendkívüli körülmények közötti elfogadása után. A Liberálisok országgyűlési képviselője a konferencián a kétsebességes Európa lehetséges magyarországi veszélyeiről, valamint az Európai Parlament azon javaslatáról is tájékozódik, amely jogállami feltételekhez kötné az EU-s támogatásokat. Bősz Anett a konferencia eredményeiről február 20-i, szerdai sajtótájékoztatóján fog beszámolni a magyar sajtónak.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.