2019. február 26., kedd 09:17

Az Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. február 26., kedd (OS) -

        Ezzel egy közel 300 millió fős régióval, illetve fejlett és dinamikusan fejlődő startup ökoszisztémákkal bővül a Global Startup Awards.
     Új piaci lehetőségek nyílnak meg a régió iránt érdeklődő magyar vállalkozások előtt is
     A verseny megszervezésén és lebonyolításán túl, az EASA lehetőséget teremt a globális üzleti szereplők, nemzetközi szervezetek regionális piacra lépésének és konkrét együttműködések kialakításának elősegítésére is.
     "Szeretnénk hidat képezni Nyugat és Kelet között, célunk, hogy megtaláljuk a régió ígéretes innovatív megoldásait és előmozdítsuk a globális együttműködéseket az innováció területén a legégetőbb társadalmi, gazdasági problémák kezelése érdekében. Ebben a folyamatban kiemelten fókuszálunk arra, hogy szorosabbra fűzzük az EASA országok és a globális startup ökoszisztéma közötti kapcsolatokat." - fogalmazott Sándor Attila, a EuroAsian Startup Awards-ot alapító MeOutGroup vezetője.
     Meetup keretében ismerhetik meg az érdeklődők a 8 ország ökoszisztémáit
     A jelentkezési időszak áprilisban kezdődik, a nemzeti döntők szeptemberben, a regionális döntő pedig várhatóan novemberben kerül megrendezésre. Márciusban az EASA nemzeti partnerei Budapestre látogatnak, ahol meetup keretében mutatják be ökoszisztémáik sajátosságait, illetve lehetőségük nyílik kapcsolatépítésre a hazai startup szcéna képviselőivel, majd Szegeden, a Big Forum on NGO Digitalization című konferencián is bemutatkoznak.

www.euroasianstartupawards.com


     Kiadó: Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.