2019. március 1., péntek 00:04

A Magyar Alvás Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. március 1., péntek (OS) - Alvás Világnapja Magyarországon

        Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, melyre Magyarországon a nemzeti ünnep miatt korábban, március 12-én kerül sor. Célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára az életminőség szempontjából. Ebből az alkalomból a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság, az alvatlanság egyre inkább népbetegség, megelőzésére, kezelésére sokkal többet kell fordítanunk.
     A budapesti központi rendezvényre a World Association of Sleep Medicine és a World Sleep Society hazai partnerszervezete, a Magyar Alvás Szövetség szervezésében kerül sor a Magyar Tudományos Akadémián. Ez alkalommal kerül bemutatásra az új Magyar Alváskönyv, valamint bejelentik az alvásterapeuta képzés indulását, és sor kerül a Sleepfriendly Hotel Awards minősítő elismerések átadására hazai alvásbarát szállodáknak. (További információk: www.napialvas.hu, gngy@gngy.eu)  


     Kiadó: Magyar Alvás Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.