2019. március 2., szombat 12:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. március 2., szombat (OS) - Sermer Ádám főpolgármester-jelölt nyílt levele Kásler Miklós emberi erőforrások miniszteréhez

        Annak érdekében, hogy a biztató tervekről mielőbb értesülhessen minden érintett, kérem, válaszoljon az alábbi kérdéseimre:

Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy Magyarországon is ösztönözzék a kannabisz orvosi felhasználását?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a magyar kormány a szükséges törvényalkotói feladatokat elvégezve elhárítson minden jogszabályi akadályt a kannabisz orvosi felhasználása elől?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a Magyarországon praktizáló orvosok szakmai belátásuk szerint kannabisz alapú gyógyszereket írhassanak fel pácienseiknek?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a Magyarországon praktizáló orvosok szakmai ismeretei hatékonyan fejlődhessenek a kannabisz orvosi felhasználását illetően?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a magyar egészségbiztosítási rendszer támogathassa a kannabisz orvosi alkalmazását?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy Magyarországon is megfelelő finanszírozással és szabályozással lehessen ösztönözni a vonatkozó tudományos kutatásokat?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy az Európai Unió többi tagállamával egységes szabályozás léphessen életbe Magyarország területén is a kannabisz orvosi felhasználását illetően?
Ön szerint legkorábban mikor érhető el, hogy Magyarországon is elháruljon minden akadály a kannabisz széleskörű orvosi felhasználása elől?

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.