2019. március 3., vasárnap 11:29

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2019. március 3., vasárnap (OS) - A kormány saját internetes oldalán közzétette válaszát az Európai Bizottságnak. Ebben részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába. Ezeket már csak azért sem lehet letagadni, mert nyilatkozatok, nyilvános állásfoglalások és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják őket.

        A brüsszeli tervek egy jól beazonosítható szándékot tükröznek: legalizálni szeretnék a bevándorlást, nem pedig megállítani. A betelepítési kvóták, a migránskártyák, és a migránsvízumok egyaránt ezt a célt szolgálják.
     Az állásfoglalás záró részében szó esik arról, hogy a kormány az őszinte párbeszéd híve, még ha ez vitákkal is jár. Mi egy olyan Európát szeretnénk, amely épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és fenntartja a biztonságát. Ezért emeljük fel a szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk.

Az állásfoglalás letölthető itt:
http://www.kormany.hu/hu/hirek/a-kormany-valasza-az-europai-bizottsagnak

Dömötör Csaba
Parlamenti államtitkár

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.