2019. március 3., vasárnap 11:29

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2019. március 3., vasárnap (OS) - A kormány saját internetes oldalán közzétette válaszát az Európai Bizottságnak. Ebben részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába. Ezeket már csak azért sem lehet letagadni, mert nyilatkozatok, nyilvános állásfoglalások és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják őket.

A brüsszeli tervek egy jól beazonosítható szándékot tükröznek: legalizálni szeretnék a bevándorlást, nem pedig megállítani. A betelepítési kvóták, a migránskártyák, és a migránsvízumok egyaránt ezt a célt szolgálják.
     Az állásfoglalás záró részében szó esik arról, hogy a kormány az őszinte párbeszéd híve, még ha ez vitákkal is jár. Mi egy olyan Európát szeretnénk, amely épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és fenntartja a biztonságát. Ezért emeljük fel a szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk.

Az állásfoglalás letölthető itt:

Dömötör Csaba
Parlamenti államtitkár