2019. március 7., csütörtök 15:08

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. március 7., csütörtök (OS) - "A Fidesz önként fog távozni az Európai Néppártból" - Bősz Anett videóüzenetben reagált a Magyar Nemzet állásfoglalására

    Bősz Anett mai Facebookon közzétett videóüzenetében reagált a Magyar Nemzet szerkesztőségi állásfoglalására, melyben azt írták: Orbán Viktornak nem maradt más lehetősége, mint hogy kilépjen az Európai Néppártból. A Liberálisok országgyűlési képviselője szerint a kormányközeli lap leleplezte a magyar kormány valódi szándékát: A Fidesz önként akar távozni a néppártból.

Bár Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón azt nyilatkozta: a Fidesz továbbra is a néppárton belül tudja a leghatékonyabban képviselni a kereszténydemokrata politikát Európában, Bősz Anett szerint nem szabad hinnünk a kormányfőnek, és az úgynevezett hivatalos állásfoglalásoknak sem. A Liberálisok politikusa videóüzenetében kijelentette: a Fidesz nem fogja megvárni azt a szégyent, hogy kirúgják az Európai Néppártból, önként fog távozni egy olyan közösségbe, amely azon dolgozik, hogy szétverje az Európai Uniót. Hozzátette: Az olaszok és a lengyelek jó társai lesznek Orbán Viktornak abban, hogy a magyar kormányfő aláássa az európai integrációt, és mindenben éket verjen, ami a közösség közös érdeke volna, és ami választ adhatna az Európai Unió XXI. századi kihívásaira.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.