2019. március 7., csütörtök 15:08

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. március 7., csütörtök (OS) - "A Fidesz önként fog távozni az Európai Néppártból" - Bősz Anett videóüzenetben reagált a Magyar Nemzet állásfoglalására

    Bősz Anett szerint a Fidesz kilépése nem csak azt eredményezné, hogy hazánk jelentősen veszítene jelenlegi pozíciójából a tagországok között, Magyarországnak pedig nem lenne hatása a különböző európai döntéshozatalokra, hanem azt is, hogy Magyarország tovább távolodna a nyugati értékektől, amelyekért rendszert váltottunk, és amelyekhez már Szent István is tartozni akart több mint ezer évvel ezelőtt. "Jelentős pénzektől fogunk elesni, amit minden magyar háztartás megérez majd a bőrén. Lassú öngyilkosság az hazák számára, amit Orbán Viktor választott útként" – fogalmazott a videóban Bősz Anett, aki szerint a magyar kormány várható lépése csak arról szól, hogy Orbán Viktor játssza a sértődött gyereket, aki képtelen a bocsánatkérésre. Pedig a Néppárt ultimátuma csak arra kötelezné a kormányt, hogy Magyarország méltóvá váljon az Európai Unióhoz – fűzte hozzá az országgyűlési képviselő.

A videóüzenet az alábbi linken érhető el:

https://www.facebook.com/boszanett.blogja/videos/778347522551898/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.