2019. március 22., péntek 10:41

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. március 22., péntek (OS) - Győzött az elszánt akarat, győzött az igazság!

        Az elmúlt hetekben többször felszólaltam a parlamentben, és sajtótájékoztatókon is kértem a magyar kormányt, hogy üljön le stratégiai partnerével, a Hankookkal tárgyalni, és segítse a magyar dolgozóink érdekeit érvényesíteni. Napok óta sztrájkoltak ugyanis tisztességes munkáért tisztességes bért követelve honfitársaink. Mindannyiszor elutasítást kaptam - a dolgozókkal együtt -, mondván, a kormánynak nem célja, hogy beavatkozzon. A sztrájkolók egyedül maradtak küzdelmükben, de elszántan harcoltak igazukért a dél-koreai vezetéssel: nemet mondtak a megfélemlítésre és a zsarolásra is.
     Csütörtökön győzött végre ez az elszánt akarat, győzött az igazság: megszületett a megállapodás a Hankookban. A dolgozók szabadságharcot vívva egy egész országnak megmutatták, a magyar nem rabszolgának született, térdre kényszerítették a dél-koreai vezetést! Gratulálok a sztrájkban résztvevőknek bátor kiállásukért, a kormánynak pedig üzenem: szégyelljék magukat!

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.