2019. március 27., szerda 13:38

A Raoul Wallenberg Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. március 27., szerda (OS) - A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége elítéli és elfogadhatatlannak tartja, hogy politikus a kazánbazárással és begyújtással viccelödött 2008-ban. A gyűlöletkeltésnek is vannak határai..!

    A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége elítéli és elfogadhatatlannak tartja, hogy 2008-ban egy politikus kazánba zárt és begyújtással fenyegetett egy roma munkatársát..Miért van még a helyén? Nem tudjuk kik hozzák most nyilvánosságra a régi történeteket és miért nem korábban..?Miért választásoknál fontos a gyűlölet bajnokainak megismerése és miért nincs olyan közélet, közhangulat, amely kiveti a korábban is gyakran hallott hangadókat és kezdeményezőit egyaránt..?? A demokratikus pártoknak, szervezeteknek és közpénzen fenntartott hivataloknak ki kell vetni a gyűlöletkeltés szereplőit, mozgatóit. Miért kellett külföldi intés ahhoz, hogy a gyűlöletkeltő táblák eltűnjenek és miért nem fogadják el a hazai jelzéseket? Miért nem lehet egy ilyen fontos nemzeti alapkérdésben összefogni? Joubert jól mondtra:" A félelem a képzeletből fakad, a gyávaság a jellemből."

Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége
    
     Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.