2019. március 28., csütörtök 15:33

A Magyar Tartalékosok Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. március 28., csütörtök (OS) - A Magyar Tartalékosok Szövetsége Éves Felkészítő Programot és Küldöttgyűlést tart Miskolcon, a hétvégén

    A Magyar Tartalékosok Szövetsége /MATASZ/, a terveknek megfelelően Éves Felkészítő Programot és Küldöttgyűlést tart Miskolcon a küldöttek, az elnökség, a felügyelő bizottság tagjai, megyei elnökök valamint az országos tagozatok elnökei számára.
A program előkészítésében együttműködünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal vezetőjével, a Közgyűlés elnökével, Miskolc város polgármesterével, az illetékes járási hivatalok vezetőivel, a toborzó iroda állományával, a felállt Önkéntes Területvédelmi Egység, alegységek parancsnokaival.
A tanácskozás a Megyei Kormányhivatalban Demeter Ervin kormánymegbízott köszöntőjével kezdődik, aki maga is Önkéntes Műveleti Tartalékos katona.
A program részeként az ülés résztvevői tájékoztatást kaphatnak a Magyar Honvédség Parancsnokságának kialakításáról, feladatairól, felépítéséről Herczeg István alezredestől.
A Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnokának, Baráth István dandártábornoknak a tájékoztatója az MH HFKP átszervezéséről, feladatairól, felépítéséről, a MATASZ-szal való együttműködés lehetőségeiről.

     Kiadó: Magyar Tartalékosok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.