2019. március 28., csütörtök 17:46

A Fészek Művészklub közleménye
    Budapest, 2019. március 28., csütörtök (OS) - Új elnökség a Fészekben - Török Ferenc filmrendezőt választotta elnöknek rendkívüli közgyűlésén a Fészek Művészklub tagsága.

    A budapesti Fészek Művészklubban rendkívüli Tisztújító Közgyűlést tartottak 2019. március 25-én. A korábbi elnök, a Kossuth-díjas szobrászművész, Varga Imre betegségére tekintettel már korábban lemondott tisztségéről, így több próbálkozást követően halaszthatatlanná vált a poszt betöltése. Az előzőeknél fiatalabb, új összetételű vezetőséget is választottak nyílt szavazással a jelenlévők. A Fészek Művészklub új elnöke: Török Ferenc filmrendező. A művészeti ágak szerinti tagozatok vezetői: Hollós Máté zeneszerző, Jerger Krisztina művészettörténész, Lukáts Andor színész, rendező, Pálfi György filmrendező, Ránki Júlia rádió riporter, Sumonyi Papp Zoltán író. Az új vezetéshez tartozik Seres Tamás ügyvezető is. A közgyűlés befejezéseként Galambos Tibor igazgató-főtitkár köszöntötte a Fészek Művészklub 2021-ig mandátumot szerzett új vezető testületét.

Háttér: Az 1901-ben alapított, világviszonylatban is egyedül álló szervezet Budapest belvárosában, a saját tulajdonában lévő, értékes műemléki épületben működik. Az új vezetőség célja az ingatlan megóvása, sokszínű, aktuális, értékelvű program kialakítása, és minél több fiatal jelenléte az aktívan közreműködő tagság soraiban.

Kapcsolat: info@feszek-muveszklub.hu

     Kiadó: Fészek Művészklub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.