2019. április 5., péntek 13:35

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. április 5., péntek (OS) - Nem engedünk liberális szavazatokat a Fidesz illiberális listájára - A Liberálisok nem indulnak az EP-választáson

        A Fidesz tagságát ma még csak az Európai Néppártban függesztették fel, de ha így haladunk tovább, hazánk uniós tagsága is veszélybe kerülhet Orbán Viktor szélsőséges és populista politikája miatt. Az EP-választáson egy közös ellenzéki listával világos üzenetet küldhettünk volna arról, hogy Magyarország elutasítja az illiberális politikát és továbbra is az európai közösség részese akar maradni, ahogy ezt a lengyel ellenzék is meg tudta mutatni. Ma viszont egy nagyarányú Fidesz-győzelem várható a demokratikus erők széthúzása miatt, ami nem csak azzal fenyeget, hogy Magyarország még inkább az unió perifériájára kerül, hanem azzal is, hogy az Orbán-kormányt elutasító szavazóknak az áprilisi választások kudarca után újra csalódniuk kell az ellenzékben. A Magyar Liberális Párt ezt szerette volna elkerülni. Sajnáljuk, hogy nem sikerült.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.